Bucuresti
Luni - Vineri 08:00-18:00
0722.272.170

Alegerea culorii

Tratamentul cu culori atrage atenţia în ultimii ani. Fiecare culoare are propriile sale caracteristici, care afectează starea de spirit si de emotii. In acest sens, este deosebit de important de a evalua, în care tonuri ar fi cel mai bine pentru a aranja casa ta.Indiferent dacă doriţi să rulaţi cu o putere mai mult sau mai doriţi să mediteze într-o atmosferă calmă, ar trebui să ştii câteva reguli de bază pentru potrivirea corespunzătoare a paletei de culori. Culoarea creeaza atmosfera in camera. De aceea, cand alegi o culoare, trebuie sa te gandesti cum vrei sa te simti in camera aceea.

Alegerea culorii pentru peretii casei dumneavoastra este una dintre cele mai importante decizii in ceea ce priveste decorarea casei. Culorile, desi nu ne dam seama, ne influienteaza foarte mult starea de spirit. Astfel, se stie ca albul linisteste, rosul dinamizeaza, albastrul este rece, iar galbenul stimuleaza activitatea cerebrala, insa pe langa culori mai exista si nuante ale acestora care nu au aceleasi caracteristici. Trebuie luat in calcul si lumina naturala care poate sa influienteze intensitatea culorii, dar si cea artificiala. De asemenea, nu este neaparat sa vopsim peretii intr-o singura culoare, putem gasi combinatii de culori sau chiar unul din pereti sa fie diferit de ceilalti, de exemplu.

Puteti alege o vopsea lavabila sau superlavabila, acestea fiind pe baza de rasini acrilice, rezistenta la spalari repetate si se aplica fie cu bidineaua sau trafaletele, fie cu buretele. Vopseaua mata este indicata pentru peretii cu defecte ale zidariei, insa cele lucioase se curata mai usor, doar ca, acestea din urma, nu se potrivesc zonelor cu trafic intens (bucatarie, baie) si scot in prim plan imperfectiunile.Este important sa alegi culoarea in functie de personalitatea ta:

Left Menu Icon