Bucuresti
Luni - Vineri 08:00-18:00
0722.272.170

Executam scafe rigips, design gips carton

Esti in cautarea unor servicii de amenajari interioare care sa exceleze atat la nivel de calitate, cat si la nivel de inovatie? Alege JaninaDesign

Compania executa design interior adaptat dimensiunilor spatiului ,a necesitatilor, a stilului si a destinatiei dvs. Designul scafelor, grinzilor, formelor si diferite modele din rigips se pot creea si cu ajutorul si imaginatia clientului.
Ce putem spune despre un apartament in care camerele sunt mici si inghesuite. Decat un singur lucru: Incomod !
Nu trebuie sa intrati in panica, pentru ca noi va putem ajuta cu idei si solutii chiar si acolo unde pare imposibil acest lucru. Constructia de scafe, forme din gips carton sau realizarea de constructii cu functionalitati multiple va putem ajuta sa va compartimentati apartamentul intr-un mod estetic si functional astfel incat sa beneficiati de un confort deosebit.
Gips-cartonul este foarte popular in prezent si poate fi folosit in nenumarate moduri. Scafele din rigips sunt la moda cu surse de lumina incorporate sau montate in spatele acestora, creandu-se astfel o lumina indirecta.
Potrivit specialistilor, este indicata disparitia zidului dintre spatiul unde se prepara mincarea si living. Locul ramas poate fi delimitat prin culoare sau prin amenajarea unui bar, care poate sa fie foarte bine construit din gips-carton. Rigipsul poate fi folosit si pentru confectionarea de mobilier. O biblioteca poate fi inlocuita cu succes de niste rafturi cat mai frumos amplasate pe un perete.
La fel se pot construi lavite pe care sa se poata tine diverse obiecte, inclusiv imbracaminte. Tot pentru imbracaminte se poate face o incapere separate, un dressing, din gips-carton. Prestam servicii si in provincie. Contact: ☎️ 0722272170

 

Left Menu Icon