Bucuresti
Luni - Vineri 08:00-18:00
0722.272.170

Mobilier din gips carton – alternativa ieftina

Costurile medii pentru realizarea unor piese la comandă sunt de 150 – 500 de euro. Gama largă de modele ce poate fi abordată, preţurile scăzute şi calităţile deosebite fac ca aceste plăci să fie solicitate pentru tot mai multe lucrări.

Plăcile de gips-carton încep să fie din ce în ce mai utilizate pentru realizarea oricărui tip de mobilier. Avantajul principal derivă din costurile scăzute, comparativ cu alte materiale. „Practic, aici vorbim despre mobilier realizat la comandă. Pentru piese din lemn se cheltuieşte minimum 3.000-4.000 de lei, pe când pentru mobilierul din gips-carton ajungi la valori de circa 2000 de lei. Janina Art Design, companie specializată pe montarea de astfel de plăci. Marele dezavantaj al acestor piese de mobilier este faptul că nu pot fi mutate. În schimb, ele pot fi revopsite oricând şi le pot fi adăugate diverse alte rafturi suplimentare.

Recomand ca, pentru realizarea acestor obiecte de mobilier, să apelaţi la specialişti. Şi asta pentru că, în funcţie de forma finală a pieselor comandate, se utilizează tipuri diferite de plăci. Sunt multe detalii pe care nu le poate identifica decât un meseriaş. „Multe lucrări care ni se cer vizează crearea unor corpuri care să ascundă diverse produse, gen DVD player sau televizor. Acestea par astfel încorporate în perete.

 

Left Menu Icon